Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاري بسيج استان مركزي ؛ دكترحسن طاهر احمدي رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان مركزي امروز(دوشنبه ) در نشست خبري با اصحاب رسانه با تبريك روز خبرنگار گفت : اگرجامعه منصفانه به حرفه خبرنگاري نگاه كند و به فكر تقويت قشرخبرنگاران باشد ، قطعا بخش زيادي از مشكلاتي كه امروز درسطح كشور با آن مواجه هستيم را نداشتيم و اگر از اصحاب رسانه حمايت مناسبي به عمل آيد به حذف فساد ازكشور منجرخواهد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دكترطاهراحمدي به نقش خبرنگاران دركاهش مشكلات سلامت هم پرداخت و افزود : يكي ازمشكلات عمده اي كه درسطح شهرستان اراك با آن مواجه هستيم ، ساخت و تكميل بيمارستان ولي عصر(عج) مي باشد كه اين بيمارستان به شرط تامين اعتبار قراربوده تا اواخر سال 97 تحويل داده شود كه تكميل و راه اندازي اين بيمارستان بعلت كمبود اعتبار فقط 65 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و خبرنگاران با مطالبه گري و اقدامات خود به حل مشكلات موجود در اين زمينه كمك كنند .
وي راه اندازي 35 درصد باقي مانده بيمارستان ولي عصر (عج) اراك را منوط به تامين اعتبار دانست و خاطرنشان كرد: در سال 96 برآورد ساخت اين بيمارستان حدود 80 ميليارد تومان بود كه محل هاي تامين اين هزينه ازطريق وام بانكي ، اوراق اسناد خزانه و مساعدت وزارت بهداشت بوده و دولت درسفرسال 95 خود به استان مركزي قولي مبني برپرداخت دو كمك 40 ميليارد توماني را داده بود كه از اين مبلغ فقط 50 درصد آن محقق شده است .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان به بالا رفتن هزينه ساخت اين بيمارستان براساس قيمت هاي فعلي هم اشاره كرد وگفت : برآورد اعتباربراي تكميل اين پروژه و براساس قيمت هاي فعلي حدود 140 ميليارد تومان است و درحال حاضر و براي افتتاح فازاول اين بيمارستان به دنبال گرفتن وام 50 ميليارد توماني هستيم واگراين منابع و كمك هاي ديگري كه براي ساخت و تكميل اين بيمارستان نيازاست، عملياتي نشود ممكن است اين پروژه به تعطيلي منجر شود.
دكترطاهراحمدي به كم بودن تعداد تخت هاي بيمارستان درسطح استان مركزي اشاره وافزود : عليرغم افتتاح چند بيمارستان در شهرهاي خنداب ، فرمهين ، فازدوم بيمارستان آيت الله خوانساري و بيمارستان سينا درچهارسال اخير، تعداد تخت هاي بيمارستاني اين استان شرايط خوبي ندارند و اگر پروژه بيمارستان ولي عصر (عج) اراك كه جزء پروژه هاي مهم وزارت بهداشت هم ميباشد، به بهره برداري برسد بخشي ازكمبود اين تخت ها جبران خواهد شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان مركزي ازكم بودن پرسنل درماني درارتباط با هربيمارهم گفت : طبق استاندارد موجود بايد به ازاي هريك تخت 1/7 درصد پرستار داشته باشيم و درحال حاضر با 50 درصد امكانات در زمينه نيروهاي درماني ، خدماتي و ... در حال ارائه خدمات هستيم و عدم مجوز براي جذب نيرو را هم از مشكلات عمده در سطح بيمارستان ها دانست.
وي در ادامه نياز به پيشگيري را مهمتر از افزايش تخت هاي بيمارستان دانست و افزود : افزايش تخت هاي بيمارستاني بدون پيشگيري را بيهوده دانست و لازمه كاهش بيماريها را فرهنگ سازي در زمينه كاهش مصرف سيگار،حذف مشروبات الكلي ، كاهش مصرف غذاهاي فست فود كه عامل اصلي سرطان مي باشد، فعاليت هاي بدني و تغذيه سالم دانست كه مي تواند حدود 30 درصد ورود مردم به بيمارستان ها را كاهش دهد .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان مركزي از ورود اولين بالگرد امداي هم خبر داد وگفت :ازحدود دوهفته آينده ورود يك بالگرد امدادي وارد استان مركزي خواهد شد و اقدامات آماده سازي ورود اين بالگرد در مجاورت بيمارستان حضرت امير المومنين (ع) درحال فراهم شدن است و ازويژگي اين بالگرد حمل و جابجايي پنج مصدوم دريك زمان است و البته درآينده با خريد يك بالگرد خريداري شده توسط وزارت بهداشت ، استان مركزي نسبت به تجهيز دراين زمينه كامل ترخواهد شد .
دكترطاهراحمدي از استقرار دستگاههايي در زمينه پزشكي هسته اي و آنژيوگرافي درسطح بيمارستان هاي دولتي اراك خبرداد و افزود : اين دستگاهها در بيمارستان هاي دولتي اميركبير و اميرالمومنين (ع) شهرستان اراك مستقر شدند و با هدف ارائه خدمات بهتر به مردم ، دراختيار بخش خصوصي قرارگرفته وهزينه هاي آن بر اساس تعرفه دولتي خواهد بود .
وي درادامه به عدم ورود تفكرات سياسي در حوزه سلامت استان هم اشاره و افزود : درحوزه سلامت كه بايد براي سلامت مردم استان تلاش و برنامه ريزي نمود، جاي هيچگونه طرح و ارتباط هاي سياسي نيست و هر كسي موضوع سلامت را با جناح بندي هاي سياسي ارتباط دهد ، قطعا به مردم خيانت نموده است .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان مركزي ازساخت و انتقال بيمارستان آيت الله طالقاني اراك به مكان جديد خبر داد و افزود : بيمارستان آيت الله طالقاني درسطح شهرستان اراك با قدمتي حدود 70 ساله در شرايط نامناسبي قرارداشت كه با كمك و مساعدت خيرين ، ساخت بيمارستان آيت الله طالقاني درجنب بيمارستان اميرالمومنين (ع) درحال ساخت است و وزارت بهداشت هم قول پرداخت كمك در زمينه تكميل اين بيمارستان را داده است.
همچنين در اين جلسه برخي ازاصحاب رسانه به بيان ديدگاهها و نظرات خود درحوزه سلامت پرداختند كه كم بودن تخت بيمارستاني،كم بودن پرسنل درماني،كم بودن برخي داروهاي خاص ، موازي كاري درساخت بيمارستان هاي شهرستان هاي استان از جمله اين نظرات و پرسشها بود كه توسط رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان پاسخ داده شد .
در پايان اين نشست خبري ازخبرنگاران حوزه سلامت هم تجليل بعمل آمد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است

به گزارش گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.
شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • آینده بورس در چند پرده
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ورود موج‌ های رگباری شدید به کشور از هفته آینده
  • ورود موج‌های رگباری شدید به کشور از هفته آینده
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان